- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
е .. кво да направяПървоначално написано от gummybear
и вие сте били на толкова и не ви е било яко да ви го кажат .. ама вече ми е се едно..
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
1 до 12 класбаси даскалото...
![]()
и всички сме 1ва смяна...Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
кво да ти говоря..
въобщеее![]()
![]()
кви работи...
![]()
кажете нещичко![]()
Здрастии..
Как сте?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
перфетии
:P
Бивам..Защо си толкова радостен?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ужс ..
изведнъж ми се зави свят и ми е паднало кръвното![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
радостен съм защото... и аз не знам![]()
ами ако не си яла и пушиш тва е съвсем нормално...
ядох в 18 и нещо пила съм 2-3 кафета сигурно днес и имам супер ниско кръвноповръща ми се и ме боли много главата и то преди малко ми стана това
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хапни малко сладкосега е мой ред за един мъждук
![]()
не ми се яде ..
от няколко дни така изведнъж ми става лошо и после ми минава ..![]()
иди на лекар![]()
ще ходя
така и трябвааз след мъничко май ще лягаммм...
![]()
Бива , наказана съм , ама ....пак добре!.....Какво правите освен , че пишете тук?...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
сърдим ти се![]()
![]()
![]()
Защо така бе?.....Ако е за гаджовската тема , не ми се сърди - аз съм си ХЕЙТЪР по рождение!...
:P
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
споко бе адашкекак ще ти се сърдя
![]()
![]()