- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
те си го избират... като харесват да ги ебат 20-24 годишни... ко да се направи
ама на една 8кл ко може да и ебеш..баси пиклите
6б3З10
има и стабилни 8 класнички бъди сигурен.... мойта дет ходих лятото и още я искам е в 8 клас... а аз съм 11 но по нищо не и личи че е 8... има и развити, има и даски![]()
е добре с кво тряяа да се занимаваш че да имаш джип на тия години според теб
6б3З10
схемата я знам... влагаш пари, продаваш трева или други леки наркотици, и ти се връщат стократно... тъй забогатя един познат... само от трева
никога не бих се занимавал с такива боклуци..по-добре с чесни пари квото мога.., а тя като е курва да бъде с отрепките.
6б3З10
не тя не е курва, супер свястна е аз затова я искам... не ми тряя някоя дет само да я еба... ама то 85% от момичетата тук са такива
неговорех за нея
къде тук в бургас ако е съм съгласен
6б3З10
навсякъде... в мойто даскало има 2-3 такива, в руска и тоха е фулл... една от класа на един приятел и той 11 клас в руска учи, ходи с един на 25 години и кара кола която е единствена в България... и са ебат секи ден
ми те такива искат... изцепени мутри, с адидас и шалвари, които не си знаят парите... въобще не гледат дали си свестен или не. Имаш ли пари, мутра ли си, другото няма значение
охооокак е брат ?
![]()
dreihundertneunundfunfzigtausendsechshundertfunfun dvierzig
аничке кажи кое е числото :P
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми... бивапри теб как е вече не влизаш много много...
Една и съща. Нямам време особено, сядам за малко и така..
ами така е... тъпа работа![]()
Дам..сега покрай празниците живот и здраве ще има повече.
опаляя.. бубе ко стаа![]()
какво да става ? ;d
Ти,какво правиш,как си ?
как вървят нещата с анитоо ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !