- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Кажете ми някакъв филм ама да е комедия или ужас ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Fright Night
комедия и ужас в едно
DarkPearl, здравей!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Чудя се какво да правя... голяма скука.![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
здравейтееее
Последно редактирано от gummybear : 12-10-2011 на 15:31
theo <333
Шайни как върви основния ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
добре смети как си
Като се замисля са минали около 3 месеца, не са много, но може да се каже, че половината време вече мина, като стигнеш сега килограмите които искаш и релефа, ще поддържаш ли форма или ще качваш още ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
23 Октомври започнах основния период, месец и половина 2 килограма мисля, че са добре(все пак се стремя към максимално чисто макар, че нещо се замислям сега около празниците да не позабързам темпото
). Пресата почти не съм я омазнил
.Ще направя един поддържащ период (ще ми се води един вид почивка) и ще продължавам смело напред
. При теб как върви?
gummybear добре сме ти как си?
Последно редактирано от Shines : 12-10-2011 на 15:39
Аз го почнах още от Септември и ще го свърша към Май, гледам максимално да съкратя състезателния, защото лесно свалям кг. и качих 6-7кг. за 3 месеца, не знам колко е ММ, но следя и аз пресата, според нея гледам какво качвам, мазно или мускул ;д Сега колко кг. си ? И ръка ?
sapphire5![]()
Добре е
почти 81 кг, само ме питат за тая ръка колко ене съм я мерил от лятото тогава беше 38 (малко мазна) сега е сравнително по-изчистена, предполагам 39 има
. Няма с какво да я измеря ще трябва да кажа на един приятел да вземе метара
.
Добре е, при мен важи едно правило, колкото кг. си делиш на 2 и толкова требва да ти е ръката ;д
sapphire5![]()
хаха интересна теория
чудя се кой филм да си пусна, може ли да ми предложите някой интересен?
Inception... бърка ти в мозъка![]()
оф кажете ми хубав сайт
за онлайн филми..щот ся нямам време
ама да не забива
!
http://myonvideo.com/
http://gledaifilmi.net/index1.php
Генезиса съм го гледал.
офф пак забиват..
спирам за 10 мин,
айде
пакк
;xx
theo <333
Здравейте !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !