- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
и от сутринта почваме http://vbox7.com/play:124b8503a9 кус кус :* ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
въй стига че съм гладен![]()
Лияна ще ти направи кус кус ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добро утро ! ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Как си ?? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
гладен както винагити как си кво си правиш ?
![]()
бивам само дето имам мускулна треска на цялото тяло ;xx
ще се оправям и ще излизам ...
ти?
от какво ти е треската ??? аз сега ще ям, после ще уча, после не знам![]()
вчера правих някой неща от това ми е ...
аз ще ходя да гледам филм пък утре ще уча .. ;Dd
bootyboy липсват ми твоите тъпизми ;s
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
как смееее![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
добре ....добре е мамка му... да намаля цигарите и веднага да ми го избие като глад
пфффф
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 12-11-2011 на 14:57
аз не пуша, но сега съм болен пък може да сте доволни
6б3З10
аз веднага се сетих![]()
Здравейте ! ;*
Иване после викаш,че не мислиш за секс абе яя ;D
bootyboy какво ти е миличък ? ;D
е ся подробности![]()
![]()