- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
днес не сте забавни ;s
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз Х фактор не го гледам..гледах Под Прикритие 2 ест
6б3З10
bootyboy ти трябва да си забавен ;s
Иване,какво ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хора знам че не ви пука, но ми е толкова злее, че агонизирам на стола
6б3З10
абе пука ми ве ти за къв ма имаш... не съм толко безсърдечен![]()
bootyboy личи си,че си зле ;s лягай си недей седя на стола
бубе и аз съм за лягане ако знаеш за кво ти говоря![]()
и такова ще хапвам доматена супа..оо дано не получа разтройствоо преброих всички плочки в банята вечеее
6б3З10
Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване.Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам.
![]()
ам не знам точно,но използвам един спирт за пъпки от avon и от garnier за черни пъпки и за несъвършенства,но аз почти нямам пъпки не мога да ти помогна ;D никога съм нямала тоя проблем
ден аптека е чак на блока ''поморин'' срещу макдоналдса, но може и да ида за стрепсилс и беналгин
6б3З10
почни да са каляваш кат мен ве лек![]()
имам дъмбели вкащи и ги дигам когато мога
6б3З10
казвам ти каляване а не изцепване... демек да хойш по тениска зимата и да не се разболяваш![]()
омг че аз до оня ден бях по каси гащи и тениска и един дядо: щи измръзне 'уя бе няколко пати че го наредих
6б3З10
хараба тогаа...![]()
мамоо всичките ми приятели искат да акат в наща тоалетнаа..пускайте буутито той ще ака за всички.....умирааааам
6б3З10
пий зелева чорба![]()
Здравей,Вани !