- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
падам си по злобни кучета
![]()
Битбулите на са злобни кучета !! Недей да слушах хорските лъжи. Това е бойна порода,но зависи как ще го възпиташ!!
знам... повечето им режат ушите за да се озлобят супер много...
аз си имам едно кученце и си го обичам многооооооооо <333
как сте,какво правитее ааа??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
радваме се на животати кво си правиш
![]()
питбул се пише с П ;D
ем и аз ;D ама съм мноо изморена ;дд
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
удари една ракия да се отпуснеш малко![]()
човек днес пих бира не бях пила бира от много времее така ми се пиеше ;D и сега ми се повръща
абее не си падам по ракията пие ми се текила не съм пила от много времее ;D
оффф не съм пила от много времее ;DDd
човек аз,ако пия пия много ;D и чакам 31 с нетърпение ;D
аз на 31 ще такоам ако се сещаш![]()
ще има и трева и пику... 110 литра ракия и 50 литра вино... въй ужас
![]()
хахах дааа само дето тая година мина много бързоо ;(
ще я помня цял живот... особено 5.07.2011![]()
за мен година не беше кой знае,какво но очаквам 2012 да е уникална ... ;D
Здравей !
какво правиш ? ;*
здрасти братко прайш как си
![]()
Здрасти бубе :*
Здравей братле![]()
перфектен съм, вие как сте
?
многооо, многооо съм щастлииввв!
добре съм... даже перфектнои на какво се дължи това че си много щастлив ?
![]()
и АЗ съм много щастлива ;D
защо си многоо щастлив ? :Дд
неска сички сме щастливиама при мен е от ракията
![]()
Ако ви кажа няма да ми повярвате, заради каква глупост съм толкова много щастлив![]()
кажи деееееееее![]()
що пък да не повярваме ;D
оф тука влизат все по-малко хораа ;(