- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
вярвах че ти си всичко на света, сляп от любов потъвах аз в лъжа, нямаш сърце за клетвите любовни... как боли от любовтааааааааа... как боли от любовтаааа... кааакк боли от любовтаааааааааа
любов любов ... нека да не говорим за нея ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Почнах да правя на лежанката 8 чисти повторения на 80 килограма и се размазах от кеф, защото ми беше за цел да видя дали действа една работа и явноо върви много добрее
!Да чукна на дървооо ии даамм
![]()
ся пия и слушам такиа песни... соримного скитах по света... много мъки съм видял... но очите твои още ме изгарят... и проклинам дните си... и изпих парите си... молех се и учех се... как да те забравяяяяяяяяяя
Доста далече от машина съм, но за всичко си има време
..Какво правитее :P
аз с 55 прая 4 и със супер зор...иначе нищо... квото се прави по Празниците
пиене, ядене... после ще му мислим
![]()
Дам, сега на Нова Година викам да се размажееем
Бубее къдее изчезнаа?
стискай палци да не напрая някоя глупост на нова година![]()
Ще стискам. Мен точно заради това ме е страх да се напия
, за това смятам да се почерпя стабилно
.
говоря с една приятелка ..
мислих си днес дали след като завършим ще се виждаме дали ще поддържаме връзка ... и разговаря ме ;D защото ние учим в едно дскл и не се виждаме пък смятай след това ..
аз пък искам да се напия ;D
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-28-2011 на 20:05
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ама при мен ще има и друго... заеби...папкане му е майката
![]()
Йеп
Бубе, моля те само не за завършване. Толкова ми е болна тази тема ;(
аз скоро мнoго скоро ще завърша ;D от една страна се радвам мисля да не живея при майка ми,а самостоятелно,но това е толкова трудно не зная дали ще успея аз винаги съм си била с нея,а и приятелите ми те за мен са всичко ... ;(
Е да то няма да има само пиене и ядена на нова година хахахах ;D
шяйни ти ко клас си ? чувствам се малък сега![]()
нали... ще има яко дурекси![]()
Твой набор съм, но просто завършването го мисля от сега и...
...
Бубе хайде да не мислим сега за тези неща, кажете нещо веселоо
!
аз както съм тръгнал може да не завърша...
Ти нали беше казал нещо за едно момиче там,какво стана ?
Ще завършим братле, ще завършим..ми после какво, какво ще правим..Толкова съм объркан
...
Бубе провалиха се нещата, заради мен..то не може да ме чакат вечно..както и да е..
мога да помогнаимам опит в тея неща
милия ;(
чудя се да си лягам ли ;D
нееееееееееееееееееееееее стой тука !!!!![]()
Благодаря братле, ама всичко замина, не търся като хората..Вярвам, че един ден точно когато най-малко очаквам ще дойде мига в, който ще бъда ИСТИНСКИ щастлив
!И никога няма да спра да го вярвам и да мечтая за много работи
. Искам всички да бъдете силни и да не оставяте мечтите ви да отлетят, те винаги могат да станат реалност, запомнете го, желаете ли го истински
! Ох..много се размечтах и развълнувах (както винаги
, защоо, защоо съм толкова емоционалеен, защоооооооо??!?!)
Бубе моля те постой още малко, кога ще се съберем пак!