- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
да не се отказвам така ли ?![]()
Shines последно време мечтая много,но мечтите ми никога няма да станат реалност ;d .. oт известно време с един си пишем и иска връзка,а аз и аз не знам,какво искам ;D
хахах не знам май никога ;D
Последно редактирано от bubkaa93 : 12-28-2011 на 20:39
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
То си зависи и от мечтите..Моите мечти са напълно постижими, просто дали ще имам сили за тях е отделен въпрос
.И ти си като мен
....впрочем бива ли такова нещо от сигурно 3-4 месеца пишем в раздела ( я редовно я не..) и не ти знам истинското име
..xXxAngerfisTxXx и на теб
?
Иваназ и твоето не знам
![]()
Вярно сега се сетих...моето е в секретна тайна
...Никога не можете да ми го познаете :Д!
кажи дееееееееее![]()
Хайде познай..вчера имах имен ден
..
Бубе къдее изчезнааа, защо ни изостави
?
сериозно ли ???
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ее приятно ми е![]()
трябва ли да го казвам ;D
защо всички си мислят,че се казвам Боряна за бога ;D
Извинявай, щях да едитна ( ако пожелаеш разбира се), но ме домързя. Приятно ми е все пак
! Някой ден, някой слънчев ден искам да се съберем всички от раздела
.
Борислава се казвам ;D ( не си харесвам името особено за това не го казвам ;д)
Reenata здравей!
Бубе нищо ти няма на името.Хубаво е..няма смисъл да не си го харесваш (преди и аз не си харесвах моето, исках да се казвам Димитър
)..
йее вече знам![]()
Аз ще ставам след мъничко!Радвам се, че вече ви знам имената
!
Ем то твоето име не го харесвам ;D
да ве Димитър е по ужасно ;x
пфф кога стана 12 и 15 :X
аз пък моето си го обожавам![]()