- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Byyyy , мииии от доста времее.. нямам време за форума и да май бях споменала преди :*** и да добре съм
ти как си , какво правиш .. как я караш общо взето (сън) ляля ^^ колко ви се радвам , хихи ^,^
ШАЙНИИИИ (хъъъгззз) как си , душичко :**
И ниее на тееееб
скок подскоокк ихууу :* мечиии
перфе съм, по важното е ,че ти си добре![]()
оо и аз на теб ти се радвам ;* не я карам много добре ама няма да се оплаквам ;D лежа и ми се пуши много ..
предния път се похвали,че отказваш цигарите ;D отказали ги или пак ги пропуши ?
вече по-добре ли си ? ;* влизай по-често моля ти се ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Какъв речник имате само : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мен не ма брой към нейния речник![]()
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Здрасти , какво правите , как сте ?!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ооо, Йони .. Слушам музика и не съм особено добрее
Ти ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Здравейте !
здрастиииииии
оохоо...как си
Повече с аверката си няма да ходя по магазини!!!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
аз с аверки не се занимавам...
Ренета.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Шайни как върви основния разказвай с подробности![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Перфектно
82 килограма съммного, много нагъвам (без никви джънкове, само чиста храна ;д, тук таме си позволявам бадеми, натурален шоколад). Корема е малко омазнен
. При теб?
аз съм пък 72 ;д нагъвам и аз, тук там си позволявам малко сладко ;д забелязах, че и моя корем се омазнява, но ще чистя и аз лятото, имам за цел да вдигна до 75 ти до колко ще дигаш този основен ?
sapphire5![]()
Смятам 85-7 кг и да поизчиста мазнинката и сигурно ще падна на 82-3 кг сравнително чист. Мечтата ми е 90 килограма максимално изчистен ;Д, но колко хляб има да изям до тогава си нямам на идея ;д,
Последно редактирано от Shines : 12-30-2011 на 18:37
Аз си мисля на 80 да спирам ли ;с не знам, може и да продължа да качвам, ти мислиш ли да ходиш на състезания ?
sapphire5![]()