- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Ами да ти кажа и аз като теб си виках 80 килограма стана ли няма повече само ще си поддържам..обаче пусто да остане искам още и още и ощее
..Колко си висок?Колкото до състезанията не, а ти?
Така е! Аз започнах с много простичка цел, просто да заякна малко, толкова лесна цел имах, вече я минах, и искам още ;дд сигурно като стане 80 ще искам ощене съм много висок 175, а не знам за състезания, аз да стана як пък де да знам може и да се пробвам
макар, че на моите килограми има културисти с по 40 и нагоре ръка
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Дам...нека да сме живи и здрави да си тренираме пък всичко ще си дойде на място
!
Даа! Здравето, няма по-ценно от него, сега се чувствам и до една степен зле, защото много травми си нанесох с културизма, особено рамената ми........ и другите стави.......но го правя за спорта, обичам спорта, а спорта иска жертви![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз съм така, за това трябва да внимаваме много и да не се надценяваме
!
Да, вече съм си взел урока, един път да се направиш на тарикат да вдигнеш много и опааа, остава ти за цял живот........ такива простотии не трябва да се правят!
sapphire5![]()
А ти откъде си ?
sapphire5![]()
Здравейй
Как си?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
здравейЧи...![]()
I need a friendd !
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Пловдив ? ;d д'генце съм аз :Д
sapphire5![]()
аз пък съм лек маняк![]()
Dobro utro ! ;* Pojelawam weselo posreshtane na Nova Godina na wsichki ! <3
Kak ste ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и на теб същоодобре сме...
перфектно !!!
Мерси и на теб ..
Добре съм .. Ти как си?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аниииииииииии![]()
нали днес ще се женим ?![]()
weche po-dobre wchera imah dosta qdowe zaradi dneskashniq den ;D
kakwo prawite ? ;* ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми нищо... и аз имах ядове и най-накрая решихме да се събираме в нас...иначе нищо... тъпея и чакам вечерта
само ако видиш колко бутилки има на терасата ... щи стане лошо
![]()