- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Ох , това ще е гадна нова година ...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Що..?
10101
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Йонии стига де... иди при някой приятел![]()
Ем смис , че те сигурно ще се опият всички , а аз не съм особено от типа ''обичам гирлотия и пиячка'' ...Абе , ще се оправя , аз си чакам пиротехниката !..![]()
Дечко съм си ...:3...Айде аз отивам , така че ...ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!..:д...Да си прекарате яко !..;д
и на теб Йоо !!!![]()
АЙДЕ ,ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!НЕКА ТЯ ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ И СТРАШНО МНОГО УСМИВКИ![]()
ВЕСЕЛО ИСКАРВАНЕ И ОТ МЕН. Пожелавам ви много здраве,щастие,любов и много хубави моментиOбичам ви!!! <3 :*
![]()
Честита Нова Година на всички!![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
Честита и от мен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
честита нова година приятелиии !!!!!!!!
Ивеееееее <33 чнгггг![]()
Ивеее дано тая година напрайш над 100 гръдна обиколка![]()
ХАЙДЕ ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО,МНОГОО, МНОГОООО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ
. НЕКА ТАЗИ ГОДИНА БЪДЕ НАЙ-ДОБРАТА НИ ГОДИНАА
!
за много години брат !!! да има здраве и любов, другото не е важно![]()
мерсии късмет,късмет трябва да има
..как прекарахте
..Леле чувствам се ПЕРФЕКТНО....макар, че ми стана много,много ама много мъчно, че още 1 година отмина..
бях вкъщи с няколко аверчета... абе яко си бешешш недей така... млади сме още
ти как прекара ?
![]()
Млади, млади..ама като се сетя за отминалите години ии...иии...простоо ми става едно супер мега гига кофтито..както и да е размазах се..уникално беше (май, май ще съм 1 седмица назад с тренировките ;д, но 1 път в годината е НОВА ГОДИНА :Д).
така си е... аз от днес почвам да се стягам че съм качил някое и друго кило 100%![]()
Няма как покрай празниците. Другите май, май още изтрезняват ;д..
хахаами ако им е за сефте напиването после ще са яко болни
аз като станах все едно са играли с главата ми финал на световно
![]()