- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
седя .... ще готвя ;D и като го направя това,което искам мисля да легна да спа малко,че едва гледам ;( ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
уйй...аз пък умирам от глад
аа как беше на нова година
![]()
Добре беше от нова година всяка вечер се събираме някъде .. ;х всеки ден спа само по 3-4 часа може и толкова да няма .. и днес мисля да легна и утре да спа до колкото си искам ;D
хахах гладен си ;D ще правя баклава ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ехх как искам да си хапнаааа![]()
направила съм само плънката чакам да ми донесат корите ;D
Хелоу!
Бубе за много години пожелавам ти много ама многоо здраве, късмет и любов.
здрастиииииииииии![]()
мерсии Чефо .. и не теб ;d ;*
хах не глупости ;D защо броиш на немски ? ;D
щото учи... не е кат мен![]()
btw. напрай ли манджата ?![]()
направих я .. почти я изядоха ;D
вие,какво правите ? ;*
аааааааи аз исках да папна мъничко
мииииииииии... пишим си с Анито![]()
аз от началото на годината почти всеки ден правя нещичко ;D
ахаа ем браво на вас .. аз мисля да изпуша една цигара и да лягам да спа ;D
ами щом ти се нана...![]()
в началото е интересен ама после става много сложен и ти писва ;D
вече 3та година го уча и едно правилно изречение не мога да напрая ;x
Мерси, бубе!
айн, цвайн, драйн, виер, фунф, зех, зийбен, ахт, нейн, зен..цен...меен :Д
виж как го помня немския ;д
абе щом сега учите числата значи сте много назад ;D падежите взехте ли ги ?
Как си,какво правиш Чефо ?
как мина нова година ? ;D
аз преди като слушах Rammstein знаеш ли ко бързо научих някои работи![]()
числата ги минахме, скоро май ще взимаме сегашно време![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0 е тва е най-добрия учебник по немски![]()
awerw, сериозно ли още не сте взели сегашно време? То първи срок мина почти.. Но пак е нормално, де, щом ти е втори език.