- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ем,ако тръгна след 3 часа ще съм в Бургас ;D
awerw не ми се сърди ;*
аз ще излизам ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айди тръгвай![]()
добре ;ссс
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми нищо... релаксираме с малко ракийкатии ?
![]()
офф времето е гадно ужас ;х
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
що да е гадно![]()
духа и вали ;(
перфектното време за мен![]()
She was my down chick... I was her soldier... I was her gangsta... she was my shoulder... You were the pistol to my holster ..![]()
и за мен по принцип е перфектно времето,но като имаш планове и да ти се отложат заради времето малко е кофти,но нищо ще си пусна някое филмче и ще се успокоя ;D
бубеее толкова много работи имам да те питамммчувствам се малък и тъп
Здрасти, бубе
гледай 3 метра над небето....уникален...нямаш си на идея как се чувствах след като го изгледах и още ме държи..
A? аз пък щото съм много голяма и много умна а ? ;D
а аз съм си харесала един тук и го пускам да го гледам ;d
Като намериш време гледай този, който споменах..няма да съжаляваш.
хахах Иване не ме разсмивай,а и недей да бъдеш тъжен още малко и ще имаш Имен ден ;D
щом казваш значи ще го гледам ;D
хайде аз ви оставям .. пускам си филма {}
Приятно гледане ;*!
Ванка да почерпиш едно виртуално ;д
изчакай още 35 минути![]()
Ще изчакам ;д...в такова състояние съм, че искам да се напия като за последно :Д..
и аз...аз одеве пих ама ся ме отпусна доста...
![]()