- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
утре брат ако не се напия до повръщане да не се казвам Иван... вече живея все едно всеки един ден ми е последния...
Апф така е братле... и аз почвам вече така да мисля..
и ти ли за женско...![]()
да чуя кой има имен ден ??????????????![]()
Честит имен ден братлевсичко най-хубаво ти пожелавам
!
не само...
ехх ако беше от Бургас щяхме да се черпим двамата много стабилно![]()
Честит имен ден ;d
Ах моретооо...как искам през зимата да си топна дупето..мерак голям ;д..Ей сега на някой шезлонг 2мацата с коктейлчета как добре би ми дошло ;д. Просто муцка..
налиаз искам само уиски не искам коктейл
![]()
Аз и 2те ;Д + мента ;д стана голям бълвоч ;д
Аз ще лягам лекаи приятно прекарване на празника!
айде и аз лягам
лекааа
![]()
Честит имен ден Иване ! Наздраве, да ти е живо и здраво името ! ;* ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
моля ;*
какво правите ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
папаме и чакаме гоститети ко прайш ?
![]()
ще ходя на кафе ;*
250 грама са в мен има още 2 бутилки и половинаама те другите пият повече от мен
![]()
здравейте ! ;*
какво правите ?
така и не ми каза как се казваш ;с
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
казвала съм си името много пъти ;D