- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
.......... да бе даБубенцееее
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Борислава се казвако прайте
![]()
като господин министър председател![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
МЛЪКВАЙ : )
нищо след малко ще излизам
вие ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз ли ;ссс
sapphire5![]()
ами подиграваш ми се на името ... даа ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубчее чакам те идвай изтърваш купона![]()
http://www.facebook.com/pages/%D0%9A...44374998935917
Моля ви харесвайте)))
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Здрасти !..Как сте , какво правите?!..
пс: честит имен ден на всички , които са били на 6 или 7 ...Малко на патерици , ама...;д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Йонии..
Добре съм, играя на няква игра.. Ти ко прайш?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
;sssssss просто се бъзикнах леко, не го приемай така![]()
Нали беше Йоана ? ;dd
sapphire5![]()
Да, ама май с 2 н-ъта![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ами тя вчера е имала имен ден ;д
sapphire5![]()
Здравейте ! ;D
драсти бубеееееееее![]()
Как мина снощи ? ;*
ми суперстана инцидент и ме поляха с бира ама иначе супер
ти как си бубче
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-08-2012 на 19:20
ем бравооо
тук става още по-скучно с всеки изминал ден ;х
що бевлизат и нови
![]()
ем да ама аз си искам старите ... тия новите не ги знам пък и не искам
ае аз ще ставам,че съм заета ;Ddd ;*
Здравейте ! : )
здрастиииииии![]()
ехее много сте активни днес ;D