- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
е аз съм ама...![]()
хаа ти винаги си активен ;D
какво правиш,как си ?
как мина днес в училище ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
чакам майка ми да си легне да ида в хола и да набарам ракията че ми е супер дървено и искам да се отпусна... днеска в даскало беше уникалната тъпняоще първия час класна по английски (добре че съм про и ще имам най-малко 5 и 99
) после изпитване... естествено 2-ка
и така... искам си празниците
ти как си ?
![]()
добре съм .. мръзна тука,ще пуша и след малко ..... ;D
гледам Листопад ;(
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и майка ми...кво след малко
?
ще си лягам да спа ...
да ама сега Листопад е интересен ..
изобщо не ти е ясно ;D
ae,както и да е аз ставам :*
Последно редактирано от bubkaa93 : 01-09-2012 на 18:42
аз не гледам такива... то моя живот е един голям турски сериал без крайи какви са тия съобщения ?
![]()
![]()
няма значение ...
Здрасти , здрасти , здрасти !..:Д...Как сме днес?..:3
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
добре смети как си ?
Добре съм , добре съм . Какво правиш?..(освен че пиеш ракия)..:д
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
слушам музика и тъпея ;d
пак виждам нещо ново във форума ужас ;D
о бубчеда ама е яко
![]()
на мен не ми харесва особено,но както и да е : )
Каква е тая BrainlessROCKBABY Иване ? ;D
охооо ;D
темата и раздела замират ;(
мъча се да ги поддържам живииииии![]()
бубибу![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Приятно ми е. ;д;д;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞