- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
днес няма никой... почивен ден е![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще полудеяяяяяяяяяяя мамка муу![]()
Трааааллаааа
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
....................
шо ше полудяваш, бе, Ванка?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
бали му майката.... аз си знам
Свършиха ми цигарите и откачам,некои да казва кво да прая щото сам много зле в момента.......ПУшИ МИ СЕЕЕЕ
Любовта е прекрасно чувство...
аз имам кутия и 6 цигари...
Аз нямам давай съвети че си експерт кво по дяволите да пуша ся...
тряя ти никотин...ми не знам не ти завиждам знам че е супер гадно...
поискай от някой ?
Аве мисля чай да пуша как става тоя номер :Д
Последно редактирано от lovehorror : 01-21-2012 на 21:12
xDDDDDDDDDDDD купи си цветя, изсуши ги, и ги изпуши![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ko praiti bee ;dd
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССот 10 години търся един филм и най-накрая го намерих... най-великия ужас на всички временаааа
![]()
наливай доливай и свивай да има, няя се плашиш аз съм машинаа !![]()
Мале откога не съм влизал...ко прайте?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Приятелчета, мисля на сватбата си да се облека с анцунг на адидас, какво ще кажете ? Чух че в Перник така правели![]()
sapphire5![]()
мхм и в перник носят яко адидас, но там са с гоуфове, а ние от Бургас с БМВ-та![]()
ама вие не ходите по сватбите с анцузи![]()
sapphire5![]()
тва е селско... с анцузи се ходи само вечер, когато е опасно... като те видат че си с адидас и не те закачат (убедил съм се лично) ама на сватба с анцуг...
хаха да бе да, аз ходя постоянно с анцунг, с адидас специално не съм ходил, но ходя с анцунг и не вдъхвам много доверие![]()
sapphire5![]()
обикновентук говорим за адидас... виж ся... взимаш маратонки адидас (от ония черните с 3те бели летни), слагаш шалвар, тънка прилепнала горница адидас, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с качулка, часовник адидас, и чантичка адидас... вече си визуална мутра
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааа неееееееее
![]()
sapphire5![]()
ми така е... кажи на някой "ей путка майна искаш да ми кажеш нещо ли е ??" и оня ще се насереосвен ако не е като теб... тогава ще ти каже "ае лек проблем ли имаш с мен ве" ??
![]()