- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
awerw нали знаеш мога да съм много добра,но и много лоша ;D такава съм сии ако нещо ме подразни няма как да не кажа мнението си ;D
след малко ща се къпя и след това ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
опасна си !! такива сме близнаците, аууууууу :Д:Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
супер... аз съм свикнал и ми е кеф да се държат лошо с мен![]()
а аз разбирам само от НЕЖНО държание![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
обичам спамаа.....![]()
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
тряя си груб... момичетата обичат Уошите ;d
абе скоро си мисля, да шляпна една шафрантия, много ме дразни.......... обаче после, ще се шляпаме с брат й![]()
sapphire5![]()
момичетата обичат лоши момчета....Да ама зависи в кой смисъл лошиотивам се къпя...после ще пиша
въй искам 1в1...![]()
да да... слаоо ;d
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-24-2012 на 18:04
привличат те визуално,но ако се държат и с теб грубо .... ;х
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз визуално съм доста груб![]()
как се предлага
отивам да се къпя ;*
не е вярно
ай чип чип
Иване само да ти кажа,,,че много грешно впечатление си си създал за мен. :д както и да е вече отивам :д
aa da we ot wchera gi pishesh edni ...![]()
аве аз вчера като писах тука почнах да пия... после бях мармалад... не знам ко пиша кат пия !![]()
опиииииииииии
да е... ;d аз ако почна да ти пиша тъй както говора няя разбереш нищо l;d
аз щеее могааааааа ;D
ко правите ?