- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
въй мн слабежно![]()
мазната празня... няя ко да се прай... пий ми са ама няя пия поече шот на другия ден стаам мармалад ;d
е не всичко ;D
оф тука с всеки изминал ден става все по-тъпо ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
въй няя филм... отиам дръпна малко се отпусна че си ебало мамата ;d
Здрасти...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
здравей !
как си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добре съм .. Ти как си?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ко прайш ?????
тъпея .. ти?
и аз........
ай аз отиам в хола... да не ви дразня
добре
Иванеее когоо дразниш ? ;D
аз ставам,че имам малко работа ;*
лека вечер ;*
как мина даскалото бе.......:д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Здравейтее !
Здравейте на всички Софиянциииииии!..
искам да ви попитам някой ходил ли е да купонясва с повече хора в club 35 в Студентски грааааад?..иии ако е може ли да ми кажее как е там?..цените много ли са високиииии?..хора,малко тъпичък въпрос е това може би..амаа ми трябва умен и бърз отговорр!..Благодаря на всички,които ще отделят малкоооо време..целувкиии..
за съжаление миличка в тая тема не срещам софиянци .. ;D ;*
всеки казва ми в очите, че разбиват ме жените![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
uhh... camo shorts and bubble kush...![]()
кажете нещо бе..... :д
лошо ми епих бира и ме зацепи главата и ми се драйфа ся... пак съм с натравяне му еба майката
офф с твоето пиене..... :х....:д най-добре да скрият от тебе алкохола :Д
ако удара 2 ракии дали няя умра![]()
стига бе....спри се :д