- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ей лек, недей откача![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ДАНО СЪМ С НАТРАВЯНЕ !!! ТЪЙ НЯЯ МОА ПИЯ 3 МЕСЕЦА![]()
Офф....Иване в оная група за бмв дето я напусна човек да не напише нещо....написах нещо и един linkinppark веднага очна с глупостите си....да го еба простака :Х :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
аз бях първия модератор там, след мен бяха и другите... разбирам повече от тях УБЕДЕН СЪМ, ама щото съм лигаве не тряя съм там ;d ги еба и... ко ти пука? всички са педали там и завиждат задето съм карал повече от тях, и разбирам повече от тях, а не като тях да гледам по цял ден клипчета и да си мисля че групата им е конкурент на бмв форумасмешни са просто...
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 01-25-2012 на 17:29
не мога да ги понасям.....олигофрени....аз съм на 15 и съм сигурна че съм карала кола повече от тях....щото те някои лъжат че са карали.....аз поне не се правя на голяма работа и да лъжа като тях...ама кфо да ги правя... :Д
знам... нали ти обяснявах как да караш с ръчни![]()
еее...с ръчни съм карала 2 пъти.....автомат 15 пъти сигурно.....ама кфото и да ми обясниш....като натисна газ...там до колко оборота не знам//не ги разрирам// и изгасва :д
тряя ти учител...![]()
кой например? :д
АЗ!!!!!!!!!!!!!!!!
ама аз още ти се сърдя..дето ми каза че оная кола и да я имаш няма да ми дадеш да карам :д
зависи как карашако си добра драйвърка щи давам... от време на време
![]()
много мразя таксита...днеска от даскало си извиках едно и идва тоя...качвам се ...казвам му....и аз попринцип до нас се прибирам за 10 минути пеша...за 15 се прибрах с таксито....кара с 40 :х
нарочно... да върти повече![]()
знам.....ама малко ми оставаше да го накарам да спре....:х ако примерно се кача в някоя кола...примерно при теб и караш с толкова сигурно ще сляза в движение :д
е... аз няма да карам много бързо че колата е с дефектни спирачки и някой път зацепват след 5 секунди ;d
еми предполагам няма да караш с 40 :Д
когато кажеш намали пускам газта![]()
няма да ти казвам намали бе....аз обичам високи скорости....:д :*
и поне ще умрем заедно ;d
офф само не ме убивай....не съм се наживяла :д
като казах не съм се наживяла...един олигофрен преди малко ми праща смс че не му пука дали ще живее само преди да умре да правил секс с мен :д...аз му казах да се гръмни...и сега чакам новините:д
ходещ секс такъв![]()
абе иване що не си затвориш устата....незнам за кой го казваш....обаче ако си мислиш че съм спала с много момчета се лъжеш :х :д нещо ме изнервяш