- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
иване....ти добре ли си....мен ме е страх да карам с ръчни на чист път пък кфо остава на сняг или лед :х :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
Здравейтее ! ;*
Пепии ;D
как сте,какво правите ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастиииииииии![]()
охоо
0000000
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
бубибубибу where are you![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
получавам покани за ебане
всички са на сен тропе (dance)![]()
стига бе....баси перверзния клип :х![]()
вече ми прилоша от тоя простак![]()
тая песен вече бива :д
дааааааааааа
здрасти !
как сте ?
здрастииами зле съм...
ти как си
лек, днес си купих екипче на найк![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и аз ...
защо си злее ? ;(
саднато ми е и ми е лошо... ти защо си зле ?![]()
пак ме игнорирате![]()
sapphire5![]()
ем днес съм в бабeни,защото дядо има рд
и тя ме помоли да и помогна,защото всичко е друго е мъжкоо и аз нали се съгласих и почнах да режа .. порязах и отидох да сложа лепенка.. после пак отидох и продължих да реже и пак се порязах .. дясната ми ръка цялата е с рани ужас ;( ..
пих малко вино и ми стана лошоо ;D
глупости ..
ти,как си ? ;*
уйй милата.... e нищо ти нямада е жив и здрав дядо ти !!!
днеска само ставам и кво ми стана не знам, като се саднах яко, като ми стана лошо и цял ден така
![]()
Аз няма да те игнорирам.Честито ти костюмче :д.Той Иван сигурно ще каже що не е адидас, ама остави.И Найк е яко.Всичките ми клинчета за фитнес са Найк :д