- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Аз си мисля всичко :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
е кво... ти си мнооооооооооооооого хубаво момиче... тва не значи че си курва![]()
ee боже....мерси мерси иване :*
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
ще ми отговориш ли ? ;(
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
<33 ~~~~~~
Мирче кога за последно си си писа с мечето ми ??
извинявай ;дд ами обикновено момичетата сте така, а и аз много вяра нямам на никой, камо ли на жени ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз да съм си писала с нея ли?
ехх имаш грешна представа ..
това,че ....... не означава,че съм курва нали ?
понякога трябва и да повярваш на една жена![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
еми аз с нея съм скарана и не си пишем
що си скарана с нея ??? ко стана? нещо заради мен ли ?
още отдавна...като и писах че с теб дори несе познаваме лично...тя ми каза да не се меся....и нещо си бяхме писали и така...ама мисля скоро да я поканя в една група за музиката
аа да... дето се скарах с нея за 2ри път... пфф![]()
офф ставам....утре ще си пиша с нея...ще измисля нещо...и ще ти кажа после :д
НЕ СИ ПИШИ С НЕЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1 НИЩО НЕ И КАЗВАЙ КАМО ЛИ ЧЕ Я ОБИЧАМ !!! ЧУ ЛИИ !!!!
ae az stawam leka wecher ;*
не е смешно бубелека
Здравейте ! ;*
здрастиииииииииииии![]()