- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
нищо ..
мисля да ставам ;( скучно ми е ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
еее... както искаш![]()
аз пък обичам лятото....че ходя с по-малко дрехи :д иване аз съм идвала в едно село в Бургас ама му забравих името....при едни приятели на нашите бяхме че те и на селото на родителите им ни заведоха...абе сложно :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
обичам зимата,защото имам незабравими спомени ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
зимата да... щото е единствения сезон в който не ми е горещо
Мирче кое село ? Рудник, Росен, Банево (Житарово) ???![]()
офф...незнам бе....аз не прочетох табелата....ама почти се изгубих докато отивах до един магазин :д
рудник е мойто селооо![]()
ем...ще дойда някой път.....само баща ти да ме хареса, че иначе лошо![]()
ние само двамата ще сме там... къщата е огромна пък хола ни тука е нищо сравнение с там :X:X
много ми е познат тоя Рудник от някъде,но не мога да се сетя откъде ...
ако познаваш някой от там кажии аз го познавам
В област Варна ли е ? ;д
на 12 километра от Бургас е![]()
абе има и тука такова село сигурна съм ;d
е може... значи ще дойда![]()
ами отиди ;d
аз отивам да пуша :*
и азтютюнджии сме големи ;d
драстиии :д
чисто нов потребителдрастиии
![]()
какво само викате здравейтедрастии
![]()
Здрасти![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
лапе къде си ???![]()