- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Знам за вас ... ама ние ;ххх навън -22 сутрин и ми замръзнат ръцете докато отида в училище, а там на 5 градуса си седиме с шапките, шаловете и якетата!
Само днес ни пуснаха и от утре пак ..![]()
не... на даскало сме в понеделник чак![]()
da Pepiiiiiii
kak siii ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
много съм изморена и премръзнала ;d
какво правиш ?
как върви дскл ? ;д
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
oo super.. w petuk na dsk li sme ,znaish li?:**
pri tebe kak e?Posledna godina ;x ;**
theo <333
добре еее ;d
утре ще решават дали ще учим в петък .. сигурно ще учим
леле толкова много ми се спи .... ;х
ем няма смисъл ама нали ги знаеш тия ...
едва гледам,а трябва да се къпя и ще излизам ;х
kude she xodish pak be?!
nawunka wremeto e ujs.. az dneska se lishix ot edno izlizane,posledniq put kato izlqzox zamruznax,chak sulzi mi potekoxa
:*
и на мен ми се спи по дяволите, ще цъкам още 10 мин и съм туш![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз цял ден съм навънка знаеш ли,какво ми е .. умрях ;d
ее Пепи аз няма да съм навънка като изляза сега ;d
awerw какво си правил цял ден,че си изморен ?
мразя това времеее.... :х
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
бях на състезание, направо в едно малко помещение толкова много мъжко се беше събрало, миришеше на тестостерон във въздуха и по едно време когато почнахме да загряваме размириса и на друго, явно някой беше презагрял![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хаха...кфо намери?
към 110 може да е и повече, просто по едно време, някой изпусна газовете от напрежение![]()
sapphire5![]()
хах...незнам :д
ракия ..
хайде аз ставам
приятна вечер ;*
приятна и на тебе бубе ;д а колко кг си ? утре ще видя колко си щот ся ставам ;д
sapphire5![]()
аз съм 45 или и 6 нз :д