- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ей малката, не закачай лъва когато спи !![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ти на колко си че тя да е малка бе аwerw. батко леко ;дд
тука само животни се събрахме..... днес много подмолно, дясната ми лакътна става ме измами, че нещо не е наред, и пропуснах половин тренировка и за тва се дразня също, токсик, трай си на девственото дупе
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз са оглеждам и точа зъби
тцтц .. няя стаам некфа курва ле .. ;х кат ебете за мнгоо велики ли се мислите вече ЛИГЛЬОВЦИИ ..
що, ти не сА ли Ибеш ?
sapphire5![]()
аз с авера за ко си гоорим тя зако си говори![]()
![]()
мм .. не ;] не са Иба .. ;хх още да пишеш не можеш пък са правиш .. ае земи млакни най-добре ..![]()
аверчо ай да чупим кокали ?
остай лек, гледам момичето има талант, намира ми и правописни грешки дет съм ги написал с главна букванапредва напредва
![]()
sapphire5![]()
ама сериозно ли не са та ибали е ;d
ейй, къде отиде другата шафрантия ?
sapphire5![]()
смятай кфи ралти.....
нема лошо мацо, повечето девственици търсим........
sapphire5![]()
къртя путки нали знайш
ХАХАХАХАХХАХАХА... е сорка нямаше начин да не се включа :Д
авер искаш ли да прайм сандвич на някоя ?