- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Айде дай го, дай го на екс!
Всичко в теб е огън и секс!
Айде дай го, дай го на екс!
И на тясно с мен си днес!
БТВ, аз не слушам чалга, ама ся да се радва човека.. През междучасието кифлите се нареждат, пускат си чалгата, качват се на чиновете и цяло междучасие играя кючек и една дето си мисли, че може да пее, само ми грачи 10 мин..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Побелях и остарявам
но в сърце те нося
Цял живот оставам,
па макар и просяк
Tи си моето имане
ти ми взе душата
Мой ангеле,моя сладка мъкa
![]()
![]()
Ох , милата ти !..А през голямото почивка прави ли от граченето?.....Ние половината клас не сме по чалгата и си правим кавъри на др песнички +танците!
(В м-учасието преди историята миналаат седмица се наредихме 6 човека и правихме ''Секси енд и ноу ит!'' )
![]()
![]()
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
аз сяко междучасие съм навънка...![]()
Тва е всеки ден, през всяко междучасие .. Да не говорим през голямото .. Отварят прозорците да могат да се гледат там, дигат си блузите, ама.. Стига съм разказвала, че темата ще стане на .... БОЗА!![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
пхах гледай само да не влезеш в руска догодина че ще останеш потресена кво праят там![]()
Оле , мъжа ми , защо така си саднал днес?.......Аз ям всяко м-учасие!..
...Ние с едно момиче сме като оная дето грачи , само дето използваме физиката за поле за изява!..
![]()
вие ядете ний пушим![]()
При нас половината клас се изнася да пуши ......Ама при нас има един дето дебне ...(Събчо)...
![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Ааа, в руска не искам.. Или в английски, или в испанска.. Дано там да няма такива "КИФЛИ"![]()
в английска най-добремойта любов учи там
![]()
Оле човек , руската и английската при нас са една до друга!..Едното пълно с метали и скинари +зубари , а другото с кифли и плейбои!..
Абе Ани ти кой набор си?...![]()
плейбойте ги ям за закуска![]()
Най-важното ядене за деня!..![]()
Плейбоите са чудесен избор!..Дори не са калорични - виж ги повечето какви клечки са!..![]()
![]()
такива много ги мразя... АМА МНОГО !!! някви фешъни, ходат със смешни якенца, прилепнали дънки... и понеже аз съм супер кален и зимата хода по тениски ония ме гледат и викат - ти луд ли си ве ??? ко да съм луд ве аз да не съм жена като тях да треперят и да ходат със смешни дрешки... баси тварежната работа...![]()
На мен ми отнема 2-3седмици да свикна и след това и аз като теб си карам зимата с тениски и горно!.....А как мразя като почнат да си изсипват по 1 опаковка гел за коса в-у тиквите и почват да лъщят чак!..
![]()
то и аз слагамкосата ми е нагоре...
ама не нося шарени дрешки а черни тениски, широки дънки и черни маратонки... тва е... и не съм някоя 40 кила клечка... едър съм както искам
![]()
Ти си един вид златната среда!.....Едва ли слагаш толкова много колкото едни кифльовци от моето даскало!...
...Аз обичам цветни дрехи , ама то на момичетата повече им отива !..
![]()
И не съм 40 кила !.....На моята височина ще съм акто анорексичка!...Е не съм и 100кила...
![]()
аз съм 87 кила и съм 1.78![]()
Аз съм 51-52 кила и съм 171 някъде и си се харесвам!...![]()
Абе ние двамата сме супер пичовете мога да ти кажа!..![]()
![]()