- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
в мен ли са съмняяш![]()
НЕ, няма лъжа няма измама![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ееееееееее..![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ко ми екаш веготвви са за убутия в капут снаряд
тука сме леки не сме майни... да не съм ти пловдивска мърда
Тука е станала Азисомания![]()
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
ко прайш ма душа
Ххохх .. ......
Ко прайте бе манякофенове :Д:Д
Запали да се успокоиш xXxAngerfisTxXx.Снощи такава нервна криза получих не е истина просто...
Любовта е прекрасно чувство...
Уфф много ми е бавен нета днес :х
марис пръска <3333333333
мхм...:д~~~
(((((((((((((((((((((
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ко има е лek
искам да питам някой дали обича животни ;с
sapphire5![]()
аз обичамммммммммммммм
охооооооооооооо![]()
бубе обичаш ли животни ?
sapphire5![]()
охооо ;D
10 буквиии ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !