- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
къф ти е проблема ве ;ххх
авер ли си къф си ;хх
А не разбирам какво ви пречим или т.н сайта не е само ваш а на мнг потребители ! И какво искаш да ти говоря публично ?
говори пред всички, нека те чуем хайде ?????
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
НОВА СИ ...
ще търпиш ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
авера неиздържабоооооооооооооййййййййййй ййййййй
И какво като съм нова трябва да ме тъпчите ли ?
тъй са държим с новите тва е тест
едни търпят, други не ;D
съвет от мен ;D;D не им обръщай внимание,като ти кажат нещо обърни го срещу тях и ще спрат ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
айде идвайте и двете, иване, слагай ми боксовите ръкавици![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
еми кво да напрая .. не ме вълнува особенно .. пък и кво като е нова ? не е по различна от вас![]()
не ме интересува че го мразиш ..![]()
ще пиша както си искам .. просто така съм свикнала![]()
бубче зад гърба ми... авер зимай едно от тия
![]()
ей .. аз не искам да се карам с вас момчета и момиче , просто не ми е приятно да се държите лошо ..
аз попринцип съм гаден
бокса![]()
![]()
sapphire5![]()
еми защо просто не бъдем приятели всички![]()