- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
не ме познаваш за това си мислиш така ;D
awerw ми беше най-противния за мен в тоя форум ;D и не го търпях
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз съм приятел с toxiic, bubka, awerw !!!
аз ли ? ........
иване оставям фронта на тебе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ее само питам кво като сме нови ?? по-различни ли сме от вас ? тцтц не искам да се дразня с тебе просто се държиш гадно и това ме дразни .. ;хх
и какво толкова съм ви направила АЗ ?
на мен пък ми е най-приятна necrophiliaa не знам с какви приятелски отношения можеш с това неграмотно момиче toxiic
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добре де кажете ми причините за които се държите лошо с мен ?
аз пък са държа най-гадно от всички тука, пиша глупости и нецензурни неща и сички ме обичат![]()
абе не им обръщай внимание на тия двамата .. нямат,какво да правят и заради това ;D
toxiic кога съм се правила на повече от вас ? казах ти,че си неграмотна само ;D
Shines ;**
преди малко се сетих за теб ;*
как си ?
авер да не заспа ве
аз гледам да се държа добре , но просто двете момчета малко прекалиха и то без причина ! ;х
спри да се правиш на интересна плс .. ;х 1-во грамотна съм спокс остави го тва настрана![]()
necrophiliaa я познавам отдавана адски е пекана и адски я ОБИЧАМ , въпреки че се караме от времена време .. ама нормално е но тя е всичко за мен <333
аа не обясни какво като сме нови ? по различни ли сме от тебе ?
Бубеее ;*;*;*;*
добре съм
ти как си?
btw какви са тези караници, я се стягайте!
и ти си ми симпатична , но това ,че сме новаци не ни прави нещо по малко а и вие също един ден сте били новаци !
знам че ви дразня всички ама ко да напрая... такъв съмм
та toxiic я познавам от 7-8 годишна почти всеки ден сме заедно тя не е такава , но тя като влезе в нета става малко по различна и аз съм го забелязала .. но такава да е обичам си я тя ми е като сестра ..
не съм каза,че си по-различна от мен или някой друг в този форум ;D
просто взех страна и ако мислиш,че сега се държа гадно ..
и ти казах necrophiliaa не ме дразни
защо нападнахте мен ?
xXxAngerfisTxXx - наистина малко дразниш , но не си толкова лош просто прекаляваш малко !![]()
Няма да се карате!Запазена марка на фъна е всички да сме добри и задружни
!
знам аз съм драка