- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Днес не е пяла, боляло я гърлотоПървоначално написано от tomboy
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
дайПървоначално написано от tomboy
![]()
лека бубе![]()
Ами значиии , лесно е , вмъкваш ''майна'' или ''харабия'' във всяко изречение ...Пример :Оле харабия ли уе майна?......
Лека бубе !..
Ани , пожелавамм ти тая по-честичко да я боли гърлото!....![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
ау, не съм забелязал, извинявай, по литература, най-сложния предмет, заради госпожата, не защото е сложен
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Късмет...
въйй няя филм да викам майна... тъй е тъпо е лек...Първоначално написано от tomboy
(ся ти говора като на момче )
![]()
приемам ти извинението ;DПървоначално написано от awerw
влез и под кожата това е лесно ние го можем най-добре![]()
tomboy няма да си лягам![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Както искаш ми говори уе майна , все ми е в гъз!......
Обвинявай адаша !..Той ме обърка!..Приятно прекарване с ''твоя'' тогава!.Първоначално написано от bubkaa93
..
въйй пак аз виновен...![]()
тя се опитва да ми дава някакви бонуси, но съучениците ми много ми завиждат иии, става малко сложно, аз си ги знам нещата![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бързо схващаш , но не забравяй и уе-то!...Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
...
..(боли ме корема..
)
Ванко, още ли си на вълна чалга![]()
Ти ела при мен на сепарето .. !!
бързо сядай днес не е заето,
съблечи ме бавно след което
тихо ми шепни...
Няма накъде не мога повече,
в твоите ръце били са всички,
хайде пробвай ме, хайде опитай се
и без да питам знам въртиш различни..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
то и в бургас говорим така е... и няма уе а само е... разбра ли е ?!ми ти яж още и ще се пръснеш...
Като си ги знаеш защо се притесняваш?..Първоначално написано от awerw
![]()
яла си,не си яла или ще ти идва ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не е от това !..Схванах се днеска с всичкото това висене в рейса!...Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
![]()
дааПървоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Знаеш ли ти, не мога да се моля.
Знам, че боли, но не мога да се боря.
Вярвай ми ти, не мога да се съм твоя.
Ти ще бъдеш само, само моя.![]()
Не е от това !..Схванах се днеска с всичкото това висене в рейса!...Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Разбра ли е лек?...
![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
1 -замълчи, 2 -доближи, 3/4 -не ме мъчи,
5 -целуни устните ми ти, стигнахме до 6 нали?
И после 7,7,7 стига брояхме да се вземем,
само от 1 до 7 мога да издържа,
кой каза 7,7,7,7 време е за това,
тази дълга любовна игра да спре сега.
защото е странна, казва, ще правите контролно еди кой си ден, и дойде денят и може да не правим контролно, а може да даде съвсем различно контролноПървоначално написано от tomboy
а ми каза, тайничко, че аз мога да избирам между 2 теми
това си беше чист знак, че съм и симпатичен
даже в училище имам прякор "симпатичния", защото се ползвам с привилегии при повечето госпожи :P
sapphire5![]()
разбрах е...![]()
Ееее , симпатичния!...Първоначално написано от awerw
...И все-пак ако не си притеснен , ще се справиш по-добре!..
![]()