- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Ем ела и ще те почерпя бее..Бира има - спокойно.. Ама то да беше само бирата..
![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
друго кво има![]()
Мии.. Джин, Водка и Уиски..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
ПИШИ И МЕН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз съм на кисело мляко, и една тренировка, интересна комбинацияПървоначално написано от Desit0o94
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз съм на нищо![]()
Петък е ама да седиш пред компа и да се наливаш с алкохол е тъпо ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ако бях сама - да .. Ама това да си с още 10 човека е друго.. :P![]()
И пишеш във форума ти не си добре ...![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
В момента съм в някакво тъпо настроение, пък и е рано да се напивам..btw това е тема за всичко
![]()
защо ?
знам![]()
Еми тъпо ми е..Докато не измислят какво да праят аз ще си вися пред лаптопа..
![]()
и аз съм в същото положение![]()
и аз съм във вашето положение,ако мога така да го нарека разбира се и мисля да легна да се наспя като бял човек![]()
най-доброто решение![]()
Shines ми кво да ти кажапразня голяма
Ох аз след малко ще си ходя, че ОТНОВО ще излизам..![]()
Чао ...![]()
Бивам,говоря с една приятелка и обсъждаме едни неща
ти ?
![]()
![]()
![]()
..прекрасно.. още един ден изпълнен с толкова смях и хубави моменти си отмина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Толкова работи искам да направя![]()
![]()
.ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА, за всички от Фън-а
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
ахаа много емоции
моя ден беше пълен с един много лош момента и с един много хубав момент![]()
![]()
![]()
![]()
ехх радвам се за тебаз пък днеска съвсем случайно видях момичето което не трябваше да виждам
погледите ни се събраха и ми стана кофти...
Забрави лошият момент.. важното е хубавият да се повтаря стократно!
xXxAngerfisTxXx, кофти е, но трябва все някога да се изправим срещу това, което ни мъчи.
хубавия не искам да се повтаря т.с да се повтаря ама при другите хора на мен ми е рано още за тоя момента ;d ,а лошия той не е точно лош просто рано или късно щеше да излезе на яве .. оххх пак почвам да се обяснявам много.
същата дето не искаше да живееш без нея искаше да се напиеш .. и т.н. ?![]()
На никой не му е рано. Нали за това е темата за всичко..не се притеснявай да споделяш... с удоволствие ще те изслушам, каквото и да те мъчи
.