- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Що бе ?![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
снощи оплесках една работа и сега не знам кво ще ставазаеби... айде наздраве сипах си малко ракийка за настоение
![]()
Супер е шибано тея дни........вкъщи е филм на ужасите![]()
Любовта е прекрасно чувство...
хей![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрастии :Pабе да питам някой пил ли е сурови яйца ? гадно ли е ? налага ми се да изпия едно пък не съм пил преди
![]()
мисля,че е ужасно ..
Вани,какво ти има?![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
защо?
какво се случи ?![]()
аз пък ше се изповядам щото трева си го изкарам...значи в четвъртък избягах с още 2 човека от последните 2 часа,отидох в На тъмно и си продупчих езика сл си обица,връщам се в нас,малоумната тапа classна се е обадила на наще,че съм избягал всичко спокойно питат ме що сам избягал аз прая некви гримаси щото ако говоря ме беше страх да не я видят добре на вечеря викам че не съм гладен щото ме болеше и имаше некви пилета,картофи бла бла все твърди храни и четох че боляло и за тва не вечерях,и влизам в банята пред огледалото са кефя на обицата и точно в тоя момент влиза майка ми и се почна...какво е това,говорихме за тва бла,бла,майка ми-само курвите си слагали,баща ми-само наркоманите си слагали....крещяха ми,реване,блъскане,тръшкан ....викат ми отивай да я махаш викам 10 вечерта...утре като стана да си я махнал бла бла и вчера я махнах и е супер тъпо гл ме накриво,като сам станел на 18 тогава да си слагам и да прая с тоя език квото искам,да не съм се pr на извртаен от малък,перверзник съм бил.......и не ми говорят не че ме е*е,обаче ми е супер шибано не съм излизал не мога да пуша да се успокоя трябва се жабуря с некав шибан сандрин квото е там и просто....нещата са тотално шибани....
![]()
![]()
![]()
Любовта е прекрасно чувство...
Много си тъп и да ти казват да я махнеш кажи,че не може ..една две седмица ще ти викат после ще свикнат .. да ви имам проблемите
Не ми допада езика като място за обица ..
изказвам си мнението само
Много е педалска тая обица на езика...на момче!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Добро утро !!
може и да е педалско,но когато се целуваш с момче,което има обича на езика е хубаво (поне при мен беше така преди )![]()
^ подкрепям , но когато и двамата имате е сък![]()
та добро утро ..![]()
Съншиииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как си?
Здравейте и на останалите от фъна....как стее![]()
![]()
![]()
?
драстии![]()
амии бива
при теб как е :P
hey![]()