- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Спокойно, нямат ли родословие, ще им кажем довиждане ^^
Самоедите от къде ги взехте?![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Сноу Сиси - Плевен
Btw, тазобедрената дисплазия се среща най-много при Самоедите :/
Знам , но изследванията за нея се правят чак слд година година и нещо , това е гадното...Иначе тя се среща като цяло при по-едрите породи!..![]()
Има форум, само за самоеди, и там имаше момче (момче, направо мъж, на 30+) и самоедчето му имаше дисплазия, а беше на около 7-8 месеца. Операцията струваше около 1200$, правеха я извън България. На тези умрели доктори, можеш ли да се довериш.. :ХХ
Ужас !...![]()
Ами не знам ,аз като цяло не смятам бг ветеринарите за компетентни!..Макс преди година го блъсна кола и имаше проблем с крака и го заведохме при ''уж'' най-добрите в Стара Загора ли къде и му сложиха една ужасна шина , която беше по-тежка то него !...![]()
![]()
![]()
Как така по тежка от него, бе? Тя трябва да е МИНИМУМ 4 пъти по-лека от неговото тегло!!
Ами тя не беше чааак толкова тежка ,а ма те я направиха ужасно !....Отрязаха на половвина някаква гадна стара пвц тръба и я натъпкаха с памук , които се пропи с мехлема , с които го намазаха и после го пристегнаха за на Макс крака с пет тона бинт и той се спъваше в тъпото нещо!...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако бях на твое място, направо отивах при друг ветеринар.
Иначе Макс как е сега, оправил ли се е, на колко е?
Аз си лягам
Ай, лека!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ние веднага си тръгнахме!...![]()
![]()
![]()
Ами още не се е оправил , тъй като проблема с лапата му е на нервна почва и изисква доста време (остав ада си възвърне чувствителността само на последната фаланга ; предстои му още един курс с ''Нивалин'' и му раздвижваме лапата всяка вечер) , но като цяло е добре. На 3 и 6 месеца е , но се държи като на 36 дни , играе и тича нон-стоп без да му пречи лапата!.......
не ме изчака ейййПървоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
![]()
![]()
![]()
аре лека и от мен![]()
![]()
Ако толкова искаш да ет чака , заживейте заедно , спете в едно легло!...![]()
![]()
![]()
Ох, големичък е.Първоначално написано от tomboy
Големия е на 4г. (почти) и е 40кг, скача и играе като 5 месечно..дивак и половина..а като се хвърли върху някой съсед (ние сме в къща) те падат на земята..
Майката е на 3г. (почти)
Щерката (ама от друга майка, на същия) е на 1.5.
А "новата" е на 8 месеца..
А ако ти кажа как се казват..ще се попикаеш от смях!
Ванка, много си влюбен, бро..Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Btw, same shit here, lol.
На предишната страничка написах, ама едва ли ще го прочетеш..
Та:
Ох, големичък е.
Големия е на 4г. (почти) и е 40кг, скача и играе като 5 месечно..дивак и половина..а като се хвърли върху някой съсед (ние сме в къща) те падат на земята..
Майката е на 3г. (почти)
Щерката (ама от друга майка, на същия) е на 1.5.
А "новата" е на 8 месеца..
А ако ти кажа как се казват..ще се попикаеш от смях!
И не го натоварвайте толкова, достатъчно му е раздвижването..[/quote]
1. Какво му е голямото на Макс , той е зряло куче в разцвета на силите си !..
2.Имам мехур от стомана , кажи имената !...![]()
Ами възрастен е. Не е като "детенце" на 1г. ;П
Мъжкият- Аудин (не е АЛАДИН ffs!!)
Женската- Молли
Щерката (от друга майка) - Айра
А новата..ЛОЛ..- Бимба..
Само на новата не сме измисляли ние името..Но пък радва :Д
Е какво , хамстера н а едно момиче се казва Григори!...![]()
![]()
![]()
Може да не е бебе , но с едържи като такова и ветеринарят ни каза , че има суперактивност !..![]()
![]()
Хехехехехехеее![]()
![]()
Едни приятели имат женска Суперактивна. Не спира за секунда. Не спи, рядко яде, рядко пие вода, те направо са вдигнали ръце от нея, горките дори детенце нямат, за да има кой да се занимава с нея..
Той аде и пие , а вкъщи спи , но когато се размърдаш дотам !...Почва да ти носи каквото намери , а като вземеш каишката почва като топка гумена да подскача .Навън , ако няма с кого да тича , почва сам да търчи в кръг...![]()
![]()
![]()
Хаха, лудетина. Тук поне са 4, играят си взаимно. Един хване някоя играчка, другите го гонят..Абе както се казва, "Циркът е пълен" хехе.
И при нас е така с каишката..И понеже Аудин е пълничък (над нормата) като почне да я мята оная опашка голяма, и да му се тресе гъза (дупИтоо) става голям смях..![]()
![]()
Айде аз лягам, че трябва да ставам в 6 am..Ако искаш да питаш нещо, питай Аничка за скайпа ми.
Има! Има и много раздразнени![]()
![]()
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!