- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
що ? Кво стана![]()
Ибалу си му мамата..Srsly..
Лични проблеми..хДД
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Ооооо , хора!Как сте , какво правите?![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
И аз ....
На теб какво ти се яде?
квото и да е![]()
Оле човек умирам си за манго!...![]()
Иначе ти кво пр?
Wazzaa..Първоначално написано от tomboy
Горе-долу, депресирани..![]()
![]()
Сега мисля да легна, че ми се спи, пък по-късно ще уча..
При теб как е? На Макс студено ли му е??![]()
![]()
![]()
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
На него не му е , ама на мен направо ми замръзна трътката тая сутрин !...Първоначално написано от Dubnorris
,...Ем добре е ...г/д,...
здрастииПървоначално написано от bubkaa93
![]()
xXxAngerfisTxXx какво правиш ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
седя и се чудя кога да почвам да учаПървоначално написано от bubkaa93
тии? :P
прибрах се преди малко,ям киви и ще почвам да уча ;D
и аз трябваужас... поне времето е лошо
![]()
![]()
Да,а казаха,че ще бъде слънчево днес ...
по-добре ми е така... тъмно и студено![]()
![]()
да ама замръзвам ... ае аз отивам да уча,че моя ще идва и едва ли ще седна да уча после
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
За кое да съм те изчакала?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
спам![]()
нищо нищоПървоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
Не, кажи ми, че ми стана интересно :P
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...