- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Ами заради Макс е ...Понеже той куца и ходи сега на 3 крака и хората непрекъснато ме питат какво му е , ама ей така от чисто любопитство и ми дават акъли...Опитах да ги игнорирам и да им се поизрепчвам ,за да ме оставят на мира , ама не действа !...И на всичкото отгоре като им кажа ''Не е ваша работа'' или ''На ми се говори за това...'' те настояват и ми задават всякакви гадни въпроси , които просто ме побъркват!...Един път се прибирам с Макс от поляната на парка и едни момчета , точно когато минавахме покрай едно пълно с хора място , викат ''Ей , вижте го това куче недъгавото'' и почнаха да ми се смеят...Непрекъснато ми викат ''Ами той явно няма да се оправи...'' въпреки , че аз им казвам , че е нужно време...и така и аз си се отчайвам ...![]()
![]()
Беше за Анито , Ванко и Дъби....![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Как и заповяда самоПървоначално написано от nepowtorima
![]()
Ходим бе![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
.. аз хубаво и заповядах .. ама не ми изпълнява заповедитеПървоначално написано от awerw
![]()
аа гушш
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ти кой клас беше ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от tomboy
Въобще да не ти пука, Йони.. Дори и като те питат даже не им обръщай внимание.. И все пак, дано Макс се оправи по-бързо![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Дано , защото направо ми се къса сърцето като го гледам...![]()
Първоначално написано от awerw
7ми![]()
![]()
нда
да не ти пука кво ти казват... а иначе защо куца ?Първоначално написано от tomboy
И се подиграват на кучето ? тия са много зле ..
Awerw охоо честито ... ама виждали сте се нали ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Йо, мижду другото може да си взема пит бул...![]()
Седми клас и си позволяваш така да заповядваш ?![]()
Бубе, в най-скоро време се очаква срещата![]()
sapphire5![]()
от един град ли сте поне ?
защото,ако не сте трудна работа ще е ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
..Безмълвен..
(От части се чувствам и аз виновен..за снощи..съжалявам ако съм те обидил..Не е било нарочно)
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Е кво.. като съм 7ми клас
кво ми пречи да заповядвам?
![]()
![]()
Аз съм 8-ми, но съм голям философ!!
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Значи тя ти е добра приятелка, защото ти изпълнява желанията така ли ?Първоначално написано от nepowtorima
Ммм, от различни сме![]()
sapphire5![]()
аз и бубка сме най-големи![]()
Абе.. не бе..
тва пък заповед ли е според теб..
въобще пък не ми е мноого добра приятелка щото изпълнявам..
ох.. кеф ли ти прави да се гавриш с мене?![]()
Ами защото преди около година го блъсна кола ...Както си играеше с едно куче изведнъж хукна към улицата и само се чу звук от блъскането и Макс се върна при мен (аз тичах , но не можах да го хвана) куцайки и с кръв от устата....
Пц:Супер!...Кръсти го Йоана.....Да имат респект хората и му купиу повод ан адидас!..
![]()
(За Иван)
тъкмо щях да казвам,че се чувствам стара ;d
xXxAngerfisTxXx 93 си нали ? а кой месец ?
awerw няма да ви е лесно .. ама честито![]()
Чак пък кеф, ама искам Зарито да пишеСрам я е от мен
![]()
sapphire5![]()
мъжки ще е... ще го назлобя яко... днеска си играх с един женски бит бул...Първоначално написано от tomboy
бутах едни клони и той ги захапваше... кво да ти кажа
цвили, пищи ама не пуска... накрая и текна кръв от зъбите и изкопа една грамадна дупка
ама е женски и не е злобен
Не го озлобявай в никакъв случай!...![]()
Ми.. Зарито не ще![]()
Ти я уплашиПървоначално написано от nepowtorima
![]()
sapphire5![]()