- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
трябва да е злобен... иначе що е питбул ? на един познат има пит бул и като виде някоя мастия и като каже дръж... направо я разкъсваПървоначално написано от tomboy
лека : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
^Те такова ми трябва, стига съм си разнищвал кокълчетата заради тези мангали ^^
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
иначе пича си пръска... шалвар, адидас обувки и тениска, изцепен целия и разхожда пит була... ама той един бит бул... като го гледам как се държи с него... почна да копае но кво стана и спря... оня само един шут и изкрещя аре вееее и пит була горкия продължи... той си беше дърт ама... с кървави зъби... както трябва... викам горкичкататой вика ако няма кръв няма тренировка
луд луд
![]()
МдаааПървоначално написано от awerw
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
спам
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
какво бе томи![]()
![]()
![]()
Абе пак получих факсове...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Първоначално написано от Dubnorris
Как е?
зле... неска 2 двойки![]()
Хъх, математика и английски?![]()
математика и практика![]()
Брей, добър ученик си бил!![]()
мдам... с 18 двойки и 7 неизвинени... и с едно наказание![]()
![]()
Типичен тийн.
0 двойки 3 неизвинени..
А причините, laughable.
ти си добре..
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Щом така мислиш..![]()
Отивам да си правя HIIT-a
После изчезвам на урок ~18:30 ще съм си вкъщи^^