- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Има кой да ме изслуша,но не ми се говори за това ..
Здравей,Венци !
Чао,Венци !!![]()
аее![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Имах друго предвид !.....Защото знам на мен как ми омръзва като някой фр ми говори за нещо много пъти !..
..Абе заеби...
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
ко прайш е йоо![]()
аееееПървоначално написано от bubkaa93
![]()
Нищооооо , ти ?....![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
I Just Wanna Party, I Just, Just Wanna Party ..![]()
баси харабийския ден![]()
Здраастии!
Как си/сте?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Добре съм..
Нещо интересно?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
... при теб ?![]()
![]()
Ем, нищо .. Само дет' имам 2 по математика на теоремите, ама стана на 4-ра заради решената задача![]()
![]()
![]()
![]()
кви раоти...
![]()
ъп (спам)![]()
Кой се казва "Йо" ? tomboy ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
awerw дължа ти извинение... днес си мерих ръката 39 и нещо е![]()
Шефа приема само пари, без извинения.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
sapphire5![]()
Здравейте![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Здравей :P Как си![]()
sapphire5![]()
емм бива малко ме боли стомаха ... иначе ти как си ?
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
здравейкакво правиш ?