- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Гледам Столичани в повече и хапвамПървоначално написано от CBETO3APA
Ти какво правиш , как си :P
емм затъпявамии ме боли стомаха
![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Коофти ...и мен мъничко ме боли .. ама съвсем малко
![]()
Тя е Йоана..Но й казваме Йо на галено..Първоначално написано от awerw
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Здравейте.
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
Здрастии
Как сте/си?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аниии![]()
добре съм, ти как сии?
Never back down !!
Долу-горе
Какво правиш?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Оооо ,, хора!..Как сме днес?...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
ами спамяяПървоначално написано от Anichkaxxwee
ии смятам след малко да излизам
тии?
Never back down !!
Слушам музика, защото само тва ме спасява да не заспа от скукаааа![]()
мда голяма скукааз за тва викам да излезна малки :дд
Never back down !!
ох, разболях се..
аф..
вие как сте![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
вече деня ми е тотално съсипан... и то от хората на които държащо не земат да си е*ат майката ?!?!
Как сте?
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
Здравейте !!
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здр бу (понеже съншайна вече не пише)![]()
хах
къде изчезна тя ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да наистина... от много време не съм я виждал тук...между другото и аз че изчезвам щото виждам че освен да дразня хората тука нищо не правя
глупости ..![]()
и аз дразня половината ( вижда се ) ама ... ;D