- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ама на мен не ми пука че ме мразят нали знаешкуреца отзад и да траят
аре чао от мене
![]()
ей![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубо, Бубо, да не стане грубо, хахПървоначално написано от bubkaa93
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а аз съм най-мразения човек в форумаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
иначе съншайна нз не съм писал и по скайпа отдавна с нея![]()
нека стане ;DПървоначално написано от awerw
YoungBloodZ да взема и аз вече да не влизам ..
Shines и теб не съм те виждала скоро .. как си ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бубее![]()
![]()
![]()
Не особено добре..от доста време насам не съм се чувствал по този начин..Както и да е ти как си:P ?
Тези седмици са ми много натоварени и нямах време да влизам.
защото,какво е станало ?
криво ми е скарах ме се с моя и днес не ми е звънял ядосвам се заради училището .. мисля за толкова много неща![]()
Здрасти хора , как сте днес ?Какво правите?![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ама ги мисля и аз едни![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хаха аз не си мисля за такива работи![]()
сподели ?![]()
Ами изпързаляха един приятел с пари...това ми скапа още от обяд настроението, след това и едни хора ме довършиха и тн...Мисля едни работи, май почвам да изпитвам някакви чувства към едно момиче и школото проблеми, общо взето доста работи и съм тотално объркан...Стига съм писал, че хич даже не ми се и споделяше ама може пък да ми поолекне мъничко кой знае.
Съжалявам за това, че сте се скарали, но ще се оправите
. Разтърси се мъничко
.
Иначе какво правите![]()
..дайте малко да посъживим фъна
.
Нито пък Аз. Буба лази да не ме прегазиКато се сетя за песничкатааа
![]()
sapphire5![]()
Вчера се разминахме със Зарито, тъкмо да я засека в чата![]()
sapphire5![]()
Ами, рутинни действия, тренировки, учене и това е най-важното, при теб как върви основния период ?
sapphire5![]()
Shines радвам се за момичето и успех с нея .. дано ти олекне
Едва ли ще се оправим като се замисля така ми е по-добре-сама
това не беше връзка два месеца да сме заедно после един месец изобщо да не си говорим ... Всичко беше толкова прекрасно и изведнъж![]()
awerw не ти вярвам .. какво стана с твоята видях те ли се ?
Тъкмо гледам "твоите" замислих се, Бубето ме изкара баровецскоро няма да стане в тоя студ и в тва учене, може би през зимната ваканция, не съм сигурен.
sapphire5![]()
Уж добре, 1 месец утре ще направя по него, май намерих цаката за по-чисто качване тоя път май, май половин кило съм горе. Целта ми е максимално чисто качване до пролетта и после за лятото едно доста добро изчистване ( не че имам много да чистя в момента, но ще изкараме максимално пресата
).
При теб?
А защо ти е максимално чисто качване като лятото ще чистиш? Значи от края на октомври си почнал основния ? И само половин кило ли си качил ?
sapphire5![]()
обърках се де ...Първоначално написано от awerw
![]()
е да кажеш,какво е станало като се видите![]()
Какво може.. само хубави нещаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
sapphire5![]()
За да имам по-малко за чистене, а и не бързам с килограмите вече.Исках 80 кила максимално чисто получих ги
, новата цел ми е 85 кг
. А и тоя месец експериментирах и г/д съм доволен, може от януари да засиля процеса на качване
.
Бубе, благодаря ти, но мисля, че няма да се получи и за това ме е яд. Пусто да остане много съм глупав, еййййййййййй -x . Какво правиш иначе?
Някой ще гледа ли Домашен арест?
Я кажи височина и ръка ?
sapphire5![]()
1,80
ръка трябва да я измеря тия дни, 38 см беше лятото някъде..Сега може да е и вече 39.Искам 40стака ама максимално релефна
.