- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
как си днес ?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
theo <333
много добрети как си
![]()
бивам ;ддПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
какво правиш?![]()
theo <333
слушам тъжни песнички и спамя![]()
ти ? :P
защо тъжни?Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
theo <333
на такава вълна съм![]()
стига бе .. ти цяла година си на тая вълнаПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
theo <333
а не сега не съм тъженнапротив
![]()
![]()
мнеПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
![]()
при теб?
theo <333
мии засега няма![]()
гледахте ли карбовски с интервютата за мма състезателите ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
e сега преди малко свърши
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
днеска не съм пускал телевизора...
ее, пропусна, доста интересно беше, дават ги тези които загубиха, целите подути, и накрая победителя няма и драскотина![]()
sapphire5![]()
то беше състезание в пловдив, за това има победители и загубили, не е било просто интервю
sapphire5![]()
Здравейте.
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
ЗДрастиии!...Как сте бе хора , какво правите?...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Здрастии
Как си? Какво правиш?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Оооо, Йони, реши най-после да се появиш![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз съм добре. Вие?
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.