- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
i nie
г/д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Какво правите?
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
спамим яко
слушаме чалга и пием бира... тии ?
spam
никой ли не се интересува от спорта![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Както обикновено - слушам музика.![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям,
за да признае грешките си,
достатъчно умен, за да спечели от тях,
и достатъчно силен, за да ги поправи.
Еее , Ани , какво да напавя!....Нещо ме мързеше и бях заета...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Ахамм .. Нещо интересноо?![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз... ама от известно време нищо не прая...Първоначално написано от awerw
Първоначално написано от YoungBloodZ
Аз, аз!!Първоначално написано от awerw
Гледа ли днес NovaTV??
Бахти, горките..целите покрити в белези.. (Часът на Карбовски)
Да, за това говорех, ама победителя без драскотина!Първоначално написано от Dubnorris
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нищо за жалост !..:9...При теб ?..Първоначално написано от Anichkaxxwee
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
ГЛУПОСТИ!!! ИМАШЕ САМО 1!! ХАхаПървоначално написано от awerw
Шантава работа. Аз след някоя друга година (може би лятото, 2012) мисля да се местя Muay Thai или бойно самбо, и после да си участвам в аматьорски MMA. Ама не искам да ми чупят носааа..![]()
![]()
Първоначално написано от tomboy
И при мен така![]()
Мноу тъпу тфа даскалу!....Първоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
10к лева взе човека, а момичетата как се млатеха ;х а в плевен има ли мма, чух че някъде на сторгозия ималоПървоначално написано от Dubnorris
sapphire5![]()
Недей ми говори даже за даскало, че...![]()
![]()
![]()
![]()