- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
Много хора сме бе направо...
Да бе верно .. Драстично намалиха хората тука .. Или 'щото е петък, или заради сайта ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
преди в петък имаше много хора ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ясно тогава ;д
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
о00 пепии ;***
налии ;D
как си бе ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ами бивам..
хах ама е доста по-бърззззз..
ти как си? :**
theo <333
ами ами малко ми е странно,но съм добре ;D
а и той ама по принцип Нe ;D
theo <333
haha ;D
az shte stawam mai .. ;d
DaNGeRousLy аватара ти е страхотен ;D
добре ама след малко ;****
и тука влизам азко прайте
ми то от толкоз спамене тъй стаа![]()
зарад тоя тъп нов форум Анито сигурно вече няма да влиза... ;c
щото нали е як ?