- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
помня го ама вече не го дават ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мале смях се с глас,голяма простотия беше... вие що не спите ве?!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
живи има лии ???
Добро утро !
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
добро
баси тряа по 10 букви да пишем ;х
Здрастиии ..
Как сте?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
д/г
ти ? ..............
Аз съм зле!
Ще ме изпитват по математика,а не мога да си намеря учебник!![]()
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
отиваш при госпожата в началото на часа и казваш госпожо не можах да си намеря учебника и нямаше,как да се подготвя за часа ;DDD Честита 2-ка ! ;**
Нее,ще кажа,че уча листовки,защото и без това изпита ми наближава... ;D
Последно редактирано от Sc0RcH : 12-04-2011 на 15:25
Тийнчовциии, здравейтеее!Как сте, какво си правите
?
Хич не ми харесва новата визия на сайта.Да наистина по-ново, по-добро е, но старото си ми харесваше повече.
И на мене не ми харесва,по-трудно се оправям,като беше старо и ми беше по лесно
Е,как сте всички?Аз съм под карантина щото ми откриха пуста шарка
Ама то мина отдавна,сега всички пъпки са ми загорели и падат![]()
Последно редактирано от meli2001 : 12-04-2011 на 13:19
Anyone can cook!Angel forever!
![]()
няма да се отървеш,но Алекс кога ще вземаш книжка ? ;D
Shines май се разболявам цял ден ми се вие свят иначе съм добре,оправям се и ще излизам
meli2001 по-добре сега,отколкото като пораснеш ;d
някой знае ли сайт за публикуване на снимки, картинки и т.н. нещо като deviantart??
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
btw форума е отвратителен
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Е то голямата шарка,първите дни беше доста досадна,но сега нищо ми няма.И прочетох за моята шарка или варицела и пишеше че ако се разболееш по-стар и става лошо![]()
Anyone can cook!Angel forever!
![]()