- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Всички
Щом няма да спиш, идвам ти на гостиПървоначално написано от CupcakeAndCoffee
![]()
блазе ти :дПървоначално написано от ledenakrasota
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
май ще си лягамПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Продължавай да вярваш и на "УЧИТЕЛИТЕ" си =D>Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
*с намигане и до ledenakrasota![]()
Че аз, ако не вярвам на учителите на кого да вярвам?Първоначално написано от domain
![]()
— Eminem
Айде, лягайте си. Аз ще си пусна "Поредният ергенски запой" и така.. Лека нощ![]()
— Eminem
Първоначално написано от domain
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ