- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искате лии .. ?
май малко повече уча от тебПървоначално написано от BrokenKnight
![]()
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
тука всякакви съм видял.Първоначално написано от ch0c0lat3
Яко, авторката използва дума, която не знае какво означава.
inb4 rage
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
съгласен съм, не уча от 4 години ... а когато трябваше да го правя, правих други работиПървоначално написано от ch0c0lat3
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Заслужен-Действие, с което дадено лице е допринесло за нещо, което има добри резултати.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
StringTheoryPracticist сега доволен ли си ?
а заслужен пердах?Първоначално написано от ch0c0lat3
Нямам намерение да се заяждам защото няма да стане приятно .. каквото искате правете само не се занимавайте с мен .. попитах кой иска да не ходим на училище, а вие почнахте да се заяждате ..Първоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
![]()
![]()
е друг път ще знаеш , да не питаш.Първоначално написано от ch0c0lat3
Ти ли ще ми забраниш ?? И тебе ли ще питам .. ?Първоначално написано от NightGuardian
Ако използваш тази дефиниция, каква връзка има между това, че имаш добри резултати и това, че не си отишла на училище? Защото според теб, връзката се изразява в "заслужаване", но в твоята дефиниция на "заслужаване" няма такава връзка.Първоначално написано от ch0c0lat3
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Само да отбележа нещо. Не че се заяждам, ама...
Ако си прекарала 4-те почивни дни да учиш, за да можеш на първия учебен ден да си "почиваш", язък за усилието.
Направо си си срала на метеното.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не , сама ще се откажеш да питаш.Първоначално написано от ch0c0lat3
Много ли си сигорен ..Първоначално написано от NightGuardian
Аз уча да испита, не за днесПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ааа
Еми, добре. Учи. То училището не е важно![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Така еПървоначално написано от LadyDi
аз мога да си го уча и вкъщи .. не е задължително да ходяя
![]()