- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искате лии .. ?
Хубава си ни беше почивката ама за жалост кратка ... И ето пак дойде гадната сряда и пак трябва да се ходи на училище![]()
А на мен хич ама хич не ми се ходиии
Искате ли да се отдадем на заслужена почивка и днес да не ходим на училищее ??
![]()
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
искам.. ама няма![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
искам ама от 12 дена не съм ходил на училище и няма да е лоши да отида да видя кво става
Днес ми взимат кръв. =О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
успех и дано да не боли, но защооПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]
С какво смяташ, че я заслужи тази почивка? Да не се преработи нещо?Първоначално написано от ch0c0lat3
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А, я виж, сродна душа.Първоначално написано от sp33der
Нееееее..... Ааа.. от пръстчето нали, не от вената?Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от LadyDi
о те много са изтощени ...по 7 часа да седят на у-ще..уроци,контролни едно друго..не знам как живеят... щом сега се оплакват,какво ли ще става с тях като завършат![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
може би направо от аортатаПървоначално написано от Mi6inka
![]()
а и както се казва по - добре да ти вземат кръв, отколкото анална проба
n00bs
Аз днес ще си направя ваканция, щото ме мързи да ходя.
Утре имам 1 лекция.
В петък имам физическо само едната седмица.
През останалите дни не ходя.
Кооооой еееееееее кой е като мееееееееннннн![]()
Не.
Не съм ходила от една седмица и изпитвам огромно желание днес да изкарам две 2-ки.. А още повече искам класната да ми вика, защото нямам бележка.
Умирам отвътре.
Хм... да, ама ако е от пръстчето.. Иначе много припадамПървоначално написано от yakuza_
![]()
еми ти иди да учиш от 8 до 5 тоест горе доло 9-10 часа и ще видим дали няма да искаш почивка ...Първоначално написано от LadyDi
![]()
от вената, от вената. Пръстчето не си го давамммм за ниищо на света, милото ми пръстче. Болеше си и онази ми спука вената, та е чудо и е синbо и сега малко боли, ама мина страшното.Първоначално написано от Mi6inka
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ам душо, като почнеш да работиш от 7 до 19, т.е. 12 часа и от това зависи кво ще ядеш вечерта... пак ще си говорим.Първоначално написано от ch0c0lat3
![]()
Аз не казвам, че вие сте по-добре от нас, обеснявам само, че и моята почивка днес си беше заслужена ..Първоначално написано от LadyDi
![]()
След 2 почивни дни? Заслужена почивка.
Дефинирай "заслужена".
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Заслужена е защото аз тези 4 дни главата си от учебника не съм я вдигнала ... вие докато сте си почивали аз съм стояла и съм учила английски .. Сега вече ясно ли ти е .. ???Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Разбра ме погрешно. Помолих те да дефинираш думата "заслужена", а не да обясниш защо си я използвала.Първоначално написано от ch0c0lat3
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Защо жените винаги правят от мухата - слон ?![]()
ch0c0lat3 познах ли си , че си момиче ?
Първоначално написано от ch0c0lat3
лоол , колко си ни учена![]()
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
със такова име няма как да съм момчеПървоначално написано от NightGuardian
![]()