- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Без или с бритон?
Здравейте!
Чудех се дали да си пусна бритона да расте или да си го оставя така...И реших да се допитам до вас. Според вас как ще е по-добре?Качвам и снимка,за да добиете представа.
http://prikachi.com/images/574/4292574U.jpg
Според мен ти отива така...На мен лично ми харесва!
Последно редактирано от kittenella : 01-21-2012 на 14:59
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Така си и мислех - мисля, че без бретон си много хубава - отваря лицето и нослето ти.![]()
Без бретон, определено.![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Без бретон ^^
пусни си го
nigga stole my bike
Без бретон повече ти отива![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Със бретон,имаш доста издължено лице и е подходящо за бретонНо все пак,ти си решаваш
|
![]()
Според мен и по двата начина си хубава.
Не мога да кажа къде повече..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И със и без си хубава. На мен ми харесва повече със бретон, на снимката без не е много добра, така че е трудно се прецени точно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
и двата начина ти отиват
Живота е рисуване без гума за триене... : )
мен повече ми харесваш с бретон ..
има и друго нещо : когато си с бретон, а ти пречи или просто искаш да си без, просто го събери с фибичка отгоре..после си го пускаш .. по-интересно и интригуващо е![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Със и без си много хубава, защо не си останеш с бретон и от време н време да го дигаш. ам честно казан мисля, че бе бретон си по-хубаво, защот самото ти лице е мн красиво
Вярвай в мечтите си !
И по двата начина ти е добре, макар че 2та снимка не се вижда много, но имаш по-голямо чело и по-издължено лице, така че с бритон като че ли ти е по-добре.
Пускай го!
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada