- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- много е странно Котето ми :xX
значи миналата вечер котето ми ме събуди с неговото мяукане и искаше да му отворя вратата за да иде до тоалетна после гледам че е повърнал върху килима храната си ''Фрискис'' помислих че сигурно храната е развалена после акт си дойде от тоалетна пак повърна обаче този път нещо като вода..после си легнах и като се събудих дадох му храна гранулки, мляко обаче не яде няма апетит.. и не иска да играе пък преди няколко дена толкова игриво беше. и тази сутрин той пак повърна и много често отива до тоалетна.. и се държи много странно някак си много е отпуснат и не иска да играе.. В прочем котката ми вече е на 3 месеца.. на някой да се е случвало така с любимеца си
![]()
Заведи го на ветеринар.Само той ще ти каже,какво точно му има![]()
Да. А и може храната да не му понася на стомахчето.Първоначално написано от sweetxstar
А някои котки повръщат от преяждане.
Факта, че ходи често до тоалетната не трябва да те притеснява. Малките котенца по принцип често посещават това място.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз още не познавам човек, който да е доволен от тези храни. Както и от Уискас.
А така както го описваш, може да си е повърнало и космите, макар, че на 3 месеца не знам дали е възможно вече. Моята май започна към 5-6ия месец. Първо са космите (които въобще не приличат на косми), след това изкарва по-воднистото.
Давай му кисело мляко и ако продължава да не яде (разбира се, смени и храната, за суха храна мога да ти препоръчам кис-кис) потърси помощ при ветеринар.
И спря да се върти за миг земята..
Аз имам сиамска котка,която е на 18 години.С една година по-голяма от мен и не яде нищо друго освен гранули уискас и едни витамини,които взимам от ветеринара. През целия си живот се е разболявала само 2 пъти.
При тебе проблема може да е от храната,но най-добре се консултирай с лекар.![]()
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Първоначално написано от sweetxstar
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Защо не го заведеш на ветеринарен лекар, а още чакаш? Може да се влуши..![]()
awerw♥
Имаш полтъргайст в дома
Първоначално написано от sapphire5
![]()
xxxbrokenhearthxxx <---- има полтъргайст в главата ти ;]]]]
а и котето ми се оправи заведох го на ветеринар даде едно лекарство. Мерси на всички![]()
знамПървоначално написано от respectfull
![]()
Това и аз го знам... :PПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Ахаха, сериозно?Първоначално написано от an0niimka
и откъде знаеш?
![]()
Ми знам...Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Ахааа..![]()
еее сгрешила съм го де,кво толко саПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
:P
awerw♥