- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам родителите ми да вземем коте
Тоалетната задължително се сменя всеки ден! Иначе котката започва да ходи на други места, защото нейната тоалетна започва да мерише.Първоначално написано от badsector
А хапчетата против паразити (вътрешни) се дават на всеки 2 месеца.
И спря да се върти за миг земята..
В семейството на моя приятел майка му донесе миналата година едно коте (което по-късно се оказа цял котарак). Баща му винаги се е изказвал грубо за котките, винаги е казвал, че не ги харесва и така нататък, но ето, че сега той най-много се грижи за него, той най-много си играе с него. Всичко си му е в реда на нещата с Ицко (котарака
) - храна му се купува един-два пъти седмично, зависи колко яде, вода си има редовно, тоалетната редовно се чисти и сменя, дават му се на определени интервали хапчета за паразити, каишка против бълхи му е слагана веднъж, изчисти се, сега няма. Само вкъщ си стои.
Но си е абсолютно вярно, че е голяма отговорност и изисква много пари.
Помисли хубаво дали ще направиш това с изненадата пред свършения факт, защото не всички хора приемат така домашни любимци. Баща ти може да се ядоса и да го изхвърли, примерно. Аз такива хора ги презирам - който мрази животните, мрази и хората.
Поговори с майка си, но честно казано щом тя е съгласна... би трябвало да убеди и баща ти.![]()
I'm inlove with a criminal...
о.О Ние я сменяме 2 пъти дневно. Не мирише ли много иначе?Първоначално написано от Supernaturalfan
Иначе преди много исках, после сестра ми почна да моли нашите и тогава реших, че ще е по-добре без коте, защото ще трябва да внимавам все какво къде оставям, мислех си че нявсякъде ще стане в косми, ще надраска мебелировката и прочие.
Но все пак си взехме. Вече 2 месеца е при нас и не съм си представяла, че мога да обичам тоолква много тая малка топка косми <3 Вече толкова съм свикнала с нея. Как сутрин баща ми отваря вратата на стаята и тя веднага скача на леглото ми да ме събуди, после почва да си играе и се разхожда навсякъде из апартамента, докато се приготвям. После ме посреща на вратата като се прибера от училище, почва да ми се умилква и ме гледа с влажните си очи да и сипя хранаПосле прекарва целия слетобед спяща върху краката ми или до мен на стола. Супер сладко се гушва в мен и дори и да я махна, винаги се връща :Д Малко ме хапе, но нямам никакви белези по ръцете, нито и от драскане. Играе си, бием се малко, но умерено. Просто е уникално чувството да имаш такова малко същество из вас и те уверявам, че няма да съжаляваш. А и цялото семейство я обичаме толкова, нищо че нашите не бяха навити отначало.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Накарай някой да ти го подариНаще също не ни даваха домашен любимец, но гаджето на сестра ми ни подари заек и майка ми не посмя да го отхвърли, защото веднага го хареса
Не е чак толкова голяма отговорност колкото го изкарахте... Нужно е само винаги да има храна в купичката си, вода до нея , да го къпеш, но не много често, защото не е полезно за козината им и да се занимаваш с него да не се чувства самотно / не го глезете много защото стават много нахални /...
А иначе направо го взимай и още преди да се е прибрал баща ти всичко да му е готово и оправено, за да види, че можеш да се грижиш за него...![]()
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Недей иска !!! Ще ти съдере диваните и ще ги препикае и ще ти разрови цветята !!!![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата