- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам родителите ми да вземем коте
о.О Ние я сменяме 2 пъти дневно. Не мирише ли много иначе?Първоначално написано от Supernaturalfan
Иначе преди много исках, после сестра ми почна да моли нашите и тогава реших, че ще е по-добре без коте, защото ще трябва да внимавам все какво къде оставям, мислех си че нявсякъде ще стане в косми, ще надраска мебелировката и прочие.
Но все пак си взехме. Вече 2 месеца е при нас и не съм си представяла, че мога да обичам тоолква много тая малка топка косми <3 Вече толкова съм свикнала с нея. Как сутрин баща ми отваря вратата на стаята и тя веднага скача на леглото ми да ме събуди, после почва да си играе и се разхожда навсякъде из апартамента, докато се приготвям. После ме посреща на вратата като се прибера от училище, почва да ми се умилква и ме гледа с влажните си очи да и сипя хранаПосле прекарва целия слетобед спяща върху краката ми или до мен на стола. Супер сладко се гушва в мен и дори и да я махна, винаги се връща :Д Малко ме хапе, но нямам никакви белези по ръцете, нито и от драскане. Играе си, бием се малко, но умерено. Просто е уникално чувството да имаш такова малко същество из вас и те уверявам, че няма да съжаляваш. А и цялото семейство я обичаме толкова, нищо че нашите не бяха навити отначало.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on